Kort tid etter at Joomla team lanserte versjon 1.5.13 har de nå kommet med en ny versjon. Årsaken til at de har kommet med en ny versjon så kort tid etter forrige lansering er at 2 feil ble funnet i forrige utgivelse og i tilleg har det blitt oppdaget et lavrisiko sikkerhetshull som tettes med denne releasen.

Den nye versjonen har fått navnet Wojmamni ama naiki, men ingen forklaring er gitt på dette navnet. Det er kun 8 dager siden forrige release men grunnet alvorlighetsgraden av feilen i forrige utgivelse har joomla development team altså bestemt seg for å lansere en ny versjon allerede nå.

På Joomlainorge (den norske joomlaforeningen) sine hjemmesider står det også mer informasjon om hvordan man kan innstallere og oppgradere Joomla til nyeste versjon. Der finnes også komplette språkpakker for Joomla. Det er ingen endringer i språkfilene fra versjon 1.5.12 og frem til 1.5.14.

Webverksted er behjelpelig med å oppdatere og oppgradere Joomla fra alle tidligere/eldre versjoner til nyeste versjoner. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Nyttige linker: