Joomla er verdens mest utbredte og brukte CMS løsning. Joomla er basert på åpen kildekode (open source content management system) og er GPL-lisensiert. Årsaken til at Joomla er så populær er meget god brukervennlighet, funksjonalitet og soliditeten som gjør at den passer for alle. Joomla har også vunnet mange prestisjetunge priser i flere viktige kategorier.

Hvem passer Joomla for?

 • Små og mellomstore bedrifter
 • Personlige hjemmesider
 • Idrettslag og foreninger
 • Tidsskrifter og magasiner
 • Portaler og kataloger
 • Blogger og sosiale nettverk

Noen korte fakta om CMS løsningen

 • Joomla har vunnet en lang rekke priser i konkurranse med mange andre CMS systemer
 • Det finnes over 200.000 registrerte community brukere og bidragsytere
 • Joomla er tilgjengelig som open source (fri programvare)
 • Det finnes mer enn 20.000 utviklere på verdensbasis
 • Navnet Joomla kommer fra det afrikanske ordet «Jumbla» som betyr «alle sammen» eller «som en helhet».
 • Joomla er en videreføring av Mambo, det vil si en ny og forbedret utgave av Mambo
 • Organiasjoner av alle størrelser bruker Joomla idag, både som internett, intranett og ekstranett
 • Enkel og strømlinjeformet installasjon
 • Tilnærmet uendelig med forskjellige {jatooltips} [title]template/mal[/title] [content] En template er en ferdig mal som man enkelt kan endre slik at utseende passer din firmas profil [/content] {/jatooltips}
 • {jatooltips} [title]Tilleggsmoduler[/title] [content] En modul er en kode eller et script som kan plasseres på forskjellige steder på hjemmesiden. Dette kan f.eks være værmelding, forummeldinger, påloggingsskjema med mer. [/content] {/jatooltips} som dekker de aller fleste bruksområder

Hva betyr dette for deg som kunde?

Joomla har moduler som dekker de alle fleste funksjoner et nettsted kan ha. Antallet moduler og tilleggsfunksjoner er noe av det som gjør Joomla så populært som det er. Det finnes nesten en modul for alle tenkelige funksjoner du måtte ha bruk for på en hjemmeside. Skulle det være en modul som ikke finnes, ja, så kan Webverksted lage den. Vi har allerede laget flere moduler og komponenter for våre kunder. Det finnes mer enn 4400 såkalte utvidelser for Joomla. Så det er bare å velge og vrake.

Enkelt å bruke – enkelt å utvide

Joomla tilbyr et grafisk brukergrensesnitt som gjør det enkelt å bruke. Det forenkler også behandling og publisering av store mengder innhold. Inkludert, men ikke begrenset til HTLM, dokumenter, PDF, MP3, video, flash m.m. Det er selvsagt en stor jobb å sette seg inn i alle de forskjellige funksjonene. Men tross den store mengden funksjonalitet er det lettforståelig og enkelt å sette seg inn i. Webverksted tilbyr også video-opplæring og andre former for kurs og opplæring til våre kunder. Vi kan hjelpe deg med å finne den riktige løsningen for deg.

Joomla designer og utvikler

Webverksted kan hjelpe din bedrift med hjelp av våre joomla designere og utviklere. Vi kan tilpasse og design et uttrykk for din bedrift som benytter seg av denne CMS-løsningen.

 

Beste CMS løsning på CMS Awards 2006 - Joomla designer og utviklereDesigner, utvikler og webdesign med joomla

Bestill din Joomla-løsning idag. Vi kan hjelpe ditt firma med alt fra innstallasjon til videreutvikling av komponenter, moduler og plugins. Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om hvordan vi kan gjøre din Joomla nettside enda bedre!