Hva er webdesign?

Godt webdesign handler om å gi besøkende til en nettside et godt førsteinntrykk. Man må skape noe som ikke bare grafisk ser bra ut, men som også har høy grad av brukervennlighet. Brukervennlighet er noe som ofte forsvinner litt når man bruker grafiske designere som ikke er vant til å jobbe med websider. Derfor er det viktig at grafiske designere er godt kjent med webdesign.

Layout og estetikk er viktige elementer for en nettside og noe vi i Webverksted er svært opptatt av. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal få en løsning som passer for deres målgruppe.

Hvordan tilpasse et design til kundens behov

Det er ikke alltid like lett å bli enige om hvordan et design skal være. Ofte har kunden egne meninger, designer en annen mening og ikke minst, programmereren har en egen mening. Derfor sørger vi for at vi alle går i dialog for å få en løsning som er med på å forsterke det budskapet som kunden ønsker å formidle. Hva er det egentlig kunden ønsker å oppnå. I samarbeid kommer vi frem til den løsningen som er best for både kunden og hans besøkende.

God kommunikasjon er nøkkelen

En av de viktigste nøkkelene til en vellykket nettside er god kommunikasjon med kunde og leverandør. Dersom vi ikke forstår hverandre er det heller ikke lett å gjøre kunden fornøyd. Webverksted jobber tett med våre kunder og gjør vårt ytterste for å finne en perfekt balanse mellom det vi mener gir god brukervennlighet og det uttrykket som kunden har sett for seg at den nye siden skal ha.

CMS – Publiseringsløsninger

For at en hjemmeside ikke skal være statisk og heller ikke for teknisk krevende eller for kostbar å holde oppdatert leverer Webverksted alle sine løsninger med komplett publiseringsløsning. En slik løsning gjør det mulig for kunden selv å oppdatere alt fra telefon-nummer, kontaktinformasjon, nyheter, menypunkter m.m. Kort sagt kan kunden selv oppdatere hjemmesiden uten den store tekniske kompetansen. Vi gir selvsagt opplæring i bruk av systemet slik at kunden ikke er avhengig av dyre timespriser for å få gjort de enkleste endringer da de selv kan oppdatere og endre systemet. Fleksibilitet og bedre kontroll på eget nettsted samtidig.