En logo er en bedrifts identitet, en måte bedriften kan skille seg ut på og stå frem i mengden av andre aktører som tilbyr sine produkter. I de aller fleste tilfeller er en logo et grafisk element (ideogram, emblem, ikon, symbol eller skilt) som sammen med en logotype utgjør en form for  merkevare for bedriften. Logo design handler om å skape et uttrykk for et firma som gir en umiddelbar gjenkjenningseffekt. Jo enklere og lettere det er å kjenne igjen logoen, jo enklere er det for kunder å få et forhold til logoen din.

Logodesign og utvikling av den perfekte logo

Webverksted utfører alle typer logo design og utvikling av logoer. Vi bruker former, farger, skrifttyper og kreativitet for å skape en bedriftsprofil som passer ditt firma og dine kunder.

Du som kunde spiller en avgjørende faktor i jakten på å lage et logodesign som passer ditt firma. Tilbakemeldinger og innspill på fargebruk, former og fasonger bidrar til at sluttresultatet blir en logo som er tilpasset ditt marked, dine kunder og som gir deg en trygghet på at firmaets profil underbygges av logoen.

Webverksted tilbyr forskjellige løsninger når det gjelder design av logo og utforming av forskjellige typer logo. Gå inn på våre prislister for mer informasjon om hva vi kan tilby eller send oss en e-post så vil vi komme tilbake med et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby!

2 + 3 =