Prisliste

Web Design

Webverksted tilbyr profesjonelle designløsninger for små og store bedrifter. Vi kan sørge for at ditt firma får en hjemmeside som oppfyller de krav og ønsker dere måtte ha.

>> Les Mer

Logo Design

Firmalogo er en av de viktigste faktorer når det gjelder identitet og gjenkjenning. Våre grafiske designer kan lage grafiske illustrasjoner tilpasset ditt firma og lager unike logoer som passer til reklameannonser eller hjemmesiden deres.

>> Les Mer

Grafisk Design

Har ditt firma behov for å gjøre ett solid inntrykk «offline»? Vi kan tilby en rekke grafiske tjenester som vil kunne bringe ditt firmas identitet til ett helt nytt nivå. Av tjenester kan vi nevne print av dokumenter, visittkort, presentasjoner, skilt og markedsføringsmateriell ( samt flashbaserte annonser ) Webverksted kan sørge for at din bedrift skiller seg ut POSITIVT!

>> Les Mer

Web Hotell

Våre webhotelløsninger er laget for fleksibilitet og enkelhet. Alle våre løsninger inneholder online løsninger ( som webbasert e-post ) og en hel rekke tilleggstjenester som øker verdien og brukerfunksjonaliteten for våre kunder. Webverksted tilbyr mer enn bare hosting, service er en viktig del av firmapolicyen hos oss!

>> Les Mer

Alle priser er eks mva.