Hva er avgjørende for at du skal velge en ny samarbeidspartner til alt av Joomla-relaterte prosjekter? Vi mener selv at kompetanse, fleksibilitet, kapasitet og kundeservice er svært viktige faktorer for å lykkes med nettopp dette. Vi setter kunden i fokus og forsøker alltid å tilpasse oss kundens ønsker til sine Joomlaløsninger. Vi har en bred kompetanse når det gjelder Joomla!, der vi kan levere alt fra templates, moduler, komponenter, plugins og selvsagt sikkerhet, hosting og e-post. Kort sagt, vi kan levere alt som trengs for at du som kunde får den beste løsningen for din bedrift.

Joomla! templates/maler

Webverksted kan tilby en lang rekke avanserte templates eller ferdigmaler til Joomla. I tillegg til ferdigmaler lager vi også våre egne maler fra bunnen av. Dette fordi alle kunder har forskjellige krav og ønsker og vi gjør så godt vi kan med å etterkomme de krav og ønsker som kunder har til bruk av themes/template/maler til Joomla!. Fordelen med Joomla! sitt system er at man kan f.eks bruke maler som har 1, 2 eller 3 kolonner. Designet er så fleksibelt at det ikke er et eneste design som ikke kan lages om til Joomla!. Vi har ihvertfall enda ikke funnet noen design som vi ikke klarer å lage om til en Joomla! mal.

Joomla! komponenter

Naturlig nok finnes det en lang rekke ferdige komponenter som vi kan bistå med å innstallere og tilpasse til din hjemmeside. Men noen ganger har våre kunder behov for ekstra tilpasning eller rett og slett komponenter som ikke finnes allerede. Vi kan lage spesialtilpassede komponenter for våre kunder og har levert dette til flere kunder allerede. Det mest avanserte er filmanmeldelses-komponentet vi har levert til Filmtid.no. Men vi har også laget flere mindre og mellomstore komponenter for andre kunder. Dersom du har behov for en spesialtilpasset komponent eller ønsker å modifisere en allerede eksisterende komponent, så ta gjerne kontakt med oss.

Joomla! moduler

Dette er et område vi kan meget godt. Vi har tilpasset og laget en lang rekke med moduler for våre kunder. Det anbefales ikke å gjøre for store endringer på allerede eksisterende moduler, ettersom av sikkerhetsmessige årsaker er det behov for konstant oppdatering av slike moduler (og også komponenter) Derfor er det viktig at man alltid sørger for å få oppdatert alt til sin Joomla! nettside når man først oppdaterer. Dersom du kun ønsker å endre på farge, bredde, høyde eller noe annet på en modul, eller ønsker å legge til ekstra funksjonalitet til en modul, så ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med de fleste typer endringer av moduler. Og ja, vi lager også splitter nye moduler, på ønske fra våre kunder! Ta kontakt for en vurdering av hva det vil koste å utvikle/endre på de moduler du måtte ønske.

Joomla! sikkerhet

Sikkerhet er en viktig faktor for alle Joomla! nettsteder. Til alle våre nye kunder tilbyr vi nå 2 svært omfattende pakker når det gjelder sikkerhet.
– Sikkerhetspakke med service/support/oppdatering (alltid oppdatert til nyeste versjon av Joomla!)
– Sikkerhetspakke med sikring mot hacking av nettsiden din (stopper 99.8% av alle hacks)
Disse 2 pakkene selges seperat eller samlet i en totalpakkeløsning. Pris varierer avhengig av hvor avansert man ønsker løsningene. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hva de forskjellige pakkene inneholder.